Kapat
Yeni İnternet Dizisi "Fi"
Sinema 3.263 5

Karşınız da Türk Kadrosuyla Yeni İnternet Dizisi “Fi”

Netflix’in ardından artan yerli internet dizi furyasına Blu TV’nin ardından Puhu TV’de katılıyor.

Özellikle Netflix’in ülkemize giriş yapmasının ardından çevrimiçi dizi ve film izleme bir anda ivme kazanırken Netflix’in kendine özel olan “Orijinal” adını verdiği dizi ve film yapımları yerli hizmetlerin de ilgisini çekmiş durumda. Hatırlayacagınız üzere bir önceki makalemizde “BLUTV” hakkında bilgiler vermiştik.

fi-ci-pi-dizisi-fotograflari-min

Bu noktada Doğan Medya‘nın Blu TV hizmeti ön plana çıkarken geçtiğimiz günlerde yayına başlayan ve oldukça sağlam kadrolu Masum dizisi mutlaka izlenmesi gereken bir dizi halini aldı. Baş rollerini Haluk Bilginer, Ali Atay gibi popüler isimlerin paylaştığı Masum, dikkatleri üzerine çekti.

Şimdi ise Doğan TV’nin Masum atağına Doğuş Grubu‘nun cevabı gecikmedi. Azra Kohen adlı yazarın ülkemizde çok popüler olan ve haftalarca çok satanlarda kalan Fi Çi Pi adlı kitap serisinden uyarlanan ilk dizi Fi, Puhu TV’de yayınlarına giriş yapıyor. 

60 dk süreli 13 bölümden oluşacak olan Fi, sadece internet ortamında Puhu TV’de yayınlanacak ve Puhu’nun tamamen ücretsiz olması kozunu öne sürecek. 

Kadrosuna baktığımızda Ozan Güven, Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür gibi ünlü isimleri barındırdığı görülen Fi, 31 Mart 2017’de yayınlanacak.  Bakalım oldukça güzel kadroya ve senaryoya sahip Masum ve Fi’nin ardından internet üzerinden dizi ve film yayıncılığında ne tür bir devamlılık yaşanacak.

Git gide gelişen internet dizisi konusu ilerleyen günlerde ne hal alacak güncel bir şekilde takipte kalın hep birlikte öğrenelim.

Ercan Asilzade {Ercan Asilzade}

25 yaşında olan Ercan, uzun yıllardan beridir teknolojiye ilgi duymaktadır. Üniversite eğitimine devam etmekte olan Ercan, gelecekte teknoloji alanında daha fazla aktif olmayı hedeflemektedir.

“Karşınız da Türk Kadrosuyla Yeni İnternet Dizisi “Fi”” üzerine 5 yorum

  1. Yunus dedi ki:

    ELİNİZE SAGLIK SEVEREK TAKİP EDİYORUM SİTENİZİ GÜNCEL HABERLER PAYLAŞIYORSUNUZ BU DİZİYİ İLK SİZDE GÖRDÜM TAKİP EDECEGİM TEŞEKKÜRLER.

  2. Zeynep dedi ki:

    Bu diziyi çok merak ediyorum. Özellikle internet dizisi olması ve ülkemizde internet dizilerin yavaş yavaş giderek artması güzel bişey. En azından televizyonda ki gibi reyting kaygısı olmaz umarım.

  3. WilburAkyfxg dedi ki:

    I see your website needs some fresh & unique content.
    Writing manually is time consuming, but there is solution for this hard task.

    1. Deniz Işın Coşkuner dedi ki:

      Thank You 🙂

  4. enis yılmaz dedi ki:

    gerçekten pc başına kitlenip izlediğim en güzel dizi Fi diyebilirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.