Kapat
recep-ivedik-5
Sinema 1.238 0

Türkiye’nin En Çok Ä°zlenen Filmi Recep Ä°vedik 5 Oldu

Binlerce başarılı sinema filminin boy gösterdiği ülkemizde en fazla izlenen film Recep ivedik 5 oldu.

Ülkemizin çoğu şehrinde sinema var ve sinemaya giden izleyici sayısı göz önüne alındığında ortaya fena bir rakam çıkmıyor. Fakat, sinema kültürümüz için aynı şeyi söylemek maalesef pek mümkün değil.

Birbirinden kaliteli yabancı filmlerin yanı sıra yine oldukça kaliteli ve başarılı yerli filmlerin de olduğu, beyaz perdede boy gösterdiği ülkemizde, tüm zamanların en çok izlenen filmleri listesine ise Recep İvedik kendini göstermiş durumda. Daha önceden 2014 yılında vizyona giren Recep İvedik 4, toplamda 7.369.098 kişi tarafından izlenmişti. Bu rekor, devam filmi olan Recep İvedik 5 tarafından kırıldı.

7.371.828 kişi tarafından izlenen Recep İvedik 5, artık ülkemizde tüm zamanların en çok izlenen filmi konumunda. Yine ülkemizde tüm zamanların en çok izlenen 10 filmine baktığımızda ise içlerinde 4 adet Recep İvedik filminin bulunması herkes gibi bizide şaşırttı. Bakalım imkansız gibi gözüken Recep İvedik film serisini geçebilecek olan filmler üretilecek mi yoksa Recep İvedik serileri 10 yıl daha ilk sırada yerini korur mu?

türkiye-nin-en-çok-izlenen-filmi

Ercan Asilzade {Ercan Asilzade}

25 yaşında olan Ercan, uzun yıllardan beridir teknolojiye ilgi duymaktadır. Üniversite eğitimine devam etmekte olan Ercan, gelecekte teknoloji alanında daha fazla aktif olmayı hedeflemektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.