Kapat
LG G6 670 $’dan Ön Siparişe Açılıyor1
Mobil 1.902 2

LG G6 670 $’dan Ön Siparişe Açılıyor

LG G6 ile ilgili makalelerimizden sonra ne zaman ön siparişe çıkacağı merak konusu olmuştu. Geçtiğimiz ay 26 Şubat Pazar günü lansmanı yapılan Akıllı telefon ABD‘de bugün (17 Mart) ön siparişe sunuluyor. Verizon hazırladığı kampanya ile LG G6’nın ön sipariş süreceğini başlatıyor. Verizon, ön sipariş ile LG G6’ya sahip olmak isteyenler kullanıcılar için 670 $ fiyat etiketi ile satışa sunacak. Tabi bu fiyat ABD fiyatı. 🙂 LG severler yine Türkiye fiyatını 3000 tl olarak düşünebilirler. 🙂

1486040348_lg-g6-battery-new-report-01-min

LG G6 ABD’de Ön Siparişe Bugün Başlıyor

Verizon tarafından ön siparişe sunulacak telefon 670 $ gibi bir fiyata satışa çıkacak. LG G6‘ya ön sipariş ile sahip olmak isteyen kullanıcılar Google Home Speaker‘a Ücretsiz sahip olacaklar. Avrupa fiyatı mart ayında belli olan ve 700 $ olarak Avrupa da satışa sunulacağı düşünülen akıllı telefon ABD’de 670 Dolara satışa sunuldu. Ancak fiyatlar gelecek günlerde mutlaka düşüşe geçecektir.

T-Mobile 30 Nisandan önce, ön sipariş veren kullanıcılar için 650 $ gibi bir fiyat etiketi ile çıkacağını duyurdu. Verizon gibi T-Mobile, LG G6’nın yanında Google Home Speaker ürününü hediye edecek. Bildiğiniz gibi Google Home Speaker, LG tarafından üretiliyor.

LG V20 modeli ABD’de 750$ ile 799$ arasında değişen fiyat listeli ile satışa sunulmuştu. LG G6 bu fiyatın altında bir ücrete satışa sunulacak gibi görünüyor.

Ercan Asilzade {Ercan Asilzade}

25 yaşında olan Ercan, uzun yıllardan beridir teknolojiye ilgi duymaktadır. Üniversite eğitimine devam etmekte olan Ercan, gelecekte teknoloji alanında daha fazla aktif olmayı hedeflemektedir.

“LG G6 670 $’dan Ön Siparişe Açılıyor” üzerine 2 yorum

  1. Numan Acar dedi ki:

    Bir başlasında g5 çok kötüydü g6’dan umutluyum 😀

  2. Bende G3 Var.G6’ya kadar çok çabuk geldi LG.670 dolar da bu telefon için fazla derim kendimce.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.