Kapat
max payne 3
Oyun 1.821 0

Max Payne 4 mü Geliyor?

Max Payne‘in geliştiricisi Remedy Games‘den gelecek bir sonraki oyun,öncelikle PlayStation 4 ortamına doğru ilerliyor. Remedy Games bugün, P7 kod adlı bir proje üzerinde çalıştığını ve projenin daha geniş bir platform yelpazesinde yayınlanacağını duyurdu.

Stüdyo şu an Sony’nin konsolu için tescilli oyun motoru Northlight üzerinde çalışıyor. Finlandiyalı stüdyonun daha önceki denemesi Quantum Break, Xbox One ve PC için piyasa sürülmüştü. Remedy’den bir PlayStation platformunda piyasaya sürüleb son oyun 2003’ün Max Payne 2 idi. Quantum Break, gizemli projeyle ilgili başka hiçbir ayrıntıyı ortaya koymadı, ancak geçen sene stüdyo çok oyunculu başlıklarla ilgili çalışmalara başladığını açıkladı.

maxpayne3_grweapons_m4super90

Bunlardan biri Koreli yayıncı Smilegate ile işbirliği içinde CrossFire’ın bir devamı konumunda. Tek oyunculu “heyecan verici öyküler, unutulmaz karakterler, inandırıcı dünyalar ve sinematik eylem” deneyimlerini Remedy için hala önemli olsa da, stüdyonun hedefi şu andaki hedefi bu unsurları çok oyunculu bir moda oturtmak. Remedy, Rockstar’a 2002’de yılında telif haklarını sattı ve yeni bir giriş yapmak için bir elinde kaynak yoktu. Remedy, geçtiğimiz yılın Haziran ayında Alan Wake serisi hakkında herhangi bir planı olmadığını duyurmuştu.

Ercan Asilzade {Ercan Asilzade}

25 yaşında olan Ercan, uzun yıllardan beridir teknolojiye ilgi duymaktadır. Üniversite eğitimine devam etmekte olan Ercan, gelecekte teknoloji alanında daha fazla aktif olmayı hedeflemektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.