Kapat
içerde-mert-ve-eylem
Sinema 1.460 0

İçerde Dizisi Bu Hafta Neler Olacak? 34. Bölüm Analiz

Son zamanların ve halen televizyon dizilerinin en popüler hali “İÇERDE” yine hayran kitlesini bu hafta heyecan dorukta bıraktı. Peki 33. Bölümü gösterilen İçerde’de neler oldu, gelecek bölümde neler olacak?

İçerde 34. bölüm sneak peek videosunda Füsun ‘Teyzesinin’ kaçırıldığını öğrenen Mert, Eylem’i (Gazeteci kız) arayarak bu konuyla ilgili yapacaklarını dile getirmiştir. Daha önce yaşananlar nedeniyle Mert’e olan güvenini yitiren gazeteci kız, dizinin sahnelerinden gördüğümüz üzerede bunu Mert’e yansıtmıştır. Annesi olduğunu bilmese dahi manevi bir bağın olduğunu hisseden Mert ise, Füsun ‘teyzesini’ bu kötü durumun içerisinden kurtarmak istemektedir.

içerde-dizisi-eylem

Eylem’e yeniden yakınlaşmak isteyen Mert, kaçırılan Füsun’u bulacağına dair söz vermiştir. Sarp’ın annesi olmasına rağmen çokça sevdiği Füsun teyzesini kurtarmak için her şeyi göze alacak Mert, İçerde 34. bölüm sneak peek videosunda bu konuda Eylem’e söz vermiştir. Son bölümde Sarp ile ciddi bir kavgaya tutuşmalarına rağmen Füsun ‘Teyzesinden’ vazgeçmeyen Mert, Celal’in meydana getirdiği sapkınlıkları engellemek istemektedir.

İçerde’nin 33. Bölümünde; Mert Sarp’ın polis olduğunu deşifre etmiştir. Bundan sonra Mert de Sarp da İçerde değildir ve artık ezeli birer rakip,düşmanlardır. Mert, tüm gerçekleri Celal’e anlatmak ister ama Fusün ve Eylem’in hayatını tehlikeye atmamak için bu bilgiyi gizler. Mert Sarp’ın cezasını Kudret’ten sonra kesmeye kararlıdır. Kudret’ten paraları alan Alyanak, herkesin dengelerini değiştirecek çok değerli bilgilerin olduğu dosyaları şans eseri bulur. Bunun üzerine Celal’i bitirmek için harekete geçer. Bütün bunlardan habersiz olan Sarp ve Mert yeni bir plan yaparlar. Celal, Kudret’i yok etmek için yeni yollar denemektedir. Kebapçı Celal, kendisinden saklanan gerçekleri öğrenince startı verir. Artık Celal Baba deyimiyle de “TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ KALMAYACAKTIR”…

Bakalım bizi yeni bölümde neler bekliyor olacak. Gelen son güncellemeleri takip ederek en sıcak İçerde haberlerinden mahrum olmazsınız. Sağlıcakla Kalın!

Ercan Asilzade {Ercan Asilzade}

25 yaşında olan Ercan, uzun yıllardan beridir teknolojiye ilgi duymaktadır. Üniversite eğitimine devam etmekte olan Ercan, gelecekte teknoloji alanında daha fazla aktif olmayı hedeflemektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.