Kapat
lg anakart sorunu
Mobil 2.401 0

Yine Bir Anakart Sorunu! LG G5 ve V20’lerde Anakart Sorunu Olduğu Doğrulandı!

LG, G4’ten beri olan anakart sorununa yeni telefonları ekledi. Daha önceden bootloop sorununu kabul etmeyen LG, sonunda G5 ve V20’leride kabul etme kararı aldı. LG kullanıcıları bu sorundan dolayı çok mağdur olmuşlardı.

LG G4 ve V10 telefonlarından beri LG’nin başına ciddi ağrılar yaşatan bootloop sorunu LG G6 ile çözülecek mi bilinmiyor, ancak LG G5’lerde bootloop sınıfına alınma kararı aldı.

lg-v20-6434-014

Bootloop sorunu hakkında fikri olmayanlar için, kötü lehimlenmiş bir CPU üretim hatası olduğunu söyleyebiliriz. Bu sorunu yaşayan cihazlarda yavaşlama, donma ve ön yükleme sorunu yaşanıyor. Telefon, özellikle ön yükleme ekranında açılmadan başa atıyorsa telefonunuzda anakart sorunu var diyebiliriz. Birçok kullanıcı LG’ye bu sorundan dolayı dava açmıştı. LG G4 ve LG’nin ürettiği Nexus 5X için çıkmış davaları daha önceden kabul eden LG, kabul etmediği ancak sorunların devam ettiği diğer cihazları da hata kapsamına aldı. Bundan sonra LG G4 ve Nexus 5X’in dışında, LG G5 ve LG V20’ninde kronik bir sorunu olduğu kabul edildi. Kullanıcılar cidden mağdur olduklarını dile getirmeye devam ediyorlar. LG gibi büyük bir şirket mutlaka buna çare bulacaktır diye umut ediyoruz.

Ercan Asilzade {Ercan Asilzade}

25 yaşında olan Ercan, uzun yıllardan beridir teknolojiye ilgi duymaktadır. Üniversite eğitimine devam etmekte olan Ercan, gelecekte teknoloji alanında daha fazla aktif olmayı hedeflemektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.