Kapat
iphone 8 sızdırılan bilgiler
Mobil 1.638 0

iPhone 8’in ‘Muhteşem’ Ötesi Olacağını Gösteren Sızıntılar Geldi

Mac Otakara, Apple’ın sıradaki telefonu iPhone 8 ile ilgili çok önemli bir sızıntı paylaştı. Sızıntıda iPhone 8’i muhteşem kılacak detaylar görünüyor.

Bildiğiniz gibi Samsung bu yıl tanıttığı Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleriyle neredeyse tamamen çerçevesiz ekrana sahip bir tasarım anlayışı izleyerek yıllardır hayalini kurduğumuz telefonu tanıtmıştı. Görünüşe göre Apple, Samsung’a yeni iPhone ile cevap vermeye hazırlanıyor.

Genellikle Apple ile ilgili gelişmeleri paylaşan popüler Mac Otakara, iPhone 8 ile ilgili çok önemli bir sızıntı yayınladı. Paylaşılan sızıntılara baktığımızda iPhone 8’in dikey bir şekilde konumlandırılmış çift arka kamerayla geleceğini ve Apple’ın tercih edilen fiziksel ana ekran butonunun yeni iPhone ile kaldırılacağını görüyoruz. Öte yandan sızıntıya baktığınızda iPhone 8’in ön kamerasını göremezseniz endişelenmeyin, çünkü OLED ekran ile gelecek iPhone 8’de cihazın ön kamerası ekranın altına entegre edilecek ve kendini gizleyecek.

iphone 8 mühteşem tasarım

Ekran çerçeveleri inceliyor mu?

Sızdırılan görsele baktığımızda tıpkı LG ve Samsung gibi Apple’ın da yeni üst seviye akıllı telefonunda daha ince ekran çerçevelerine yer vereceğini anlıyoruz ancak öte yandan sızıntılardan telefonun ahizesinin konumlandırıldığı noktaya bakarsak iPhone 8, Galaxy S8 kadar ince çerçevelere sahip olmayabilir. Yine de en ince çerçeve en iyi tasarım anlamı taşımadığı için iPhone 8’in tasarımıyla ilgili yorum yapmanın vakti henüz gelmiş değil.

Ercan Asilzade {Ercan Asilzade}

25 yaşında olan Ercan, uzun yıllardan beridir teknolojiye ilgi duymaktadır. Üniversite eğitimine devam etmekte olan Ercan, gelecekte teknoloji alanında daha fazla aktif olmayı hedeflemektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.