İçerde 30. yeni bölüm fragmanında Coşkun’u köşeye sıkıştıran Melek’in, Sarp’ın kardeşinin Umut olduğunu öğrendi. Bu kişi kendisinin hiç yabancı olmadığı, hatta kardeş olarak bildiği Mert’tir.

İçerde 30. bölüm fragmanında kardeşinin Mert olduğunu henüz bilmeyen Sarp, bu haberi duymak için Melek ile buluşma ayarlamıştır.

Ama yaşanan bir olayın ardından çıkan fotoğraflarda Melek’in yerde yattığını ve kanlar içinde olduğunu görebiliriz.

Melek, Sarp’a Umut’un kim olduğunu söylemek için harekete geçer. Bunu yapmadan önce Celal’in yanına giderek öfkesini ve kinini dile getirdiğini görüyoruz. İçerde 30. bölüm fragmanında Sarp ise Melek’in kendisine söyleyeceği haberi duymuş ve sevinç içerisinde, koşarak buluşma noktasına yönelmiştir. Peki Celal bu konuya nasıl müdahale edecektir? Fragmanı hemen üst taraftan izleyebilirsiniz.

Ekstra bir ipucu verelim. Geçtiğimiz gün yaşanan İçerde dizisi setinde silah seslerinin çıkmasıyla rahatsız olan ev sakinleri polis çağırmışlardır. Bu sahne çekiminden karelerde Melek’in yerde yattığını ve kanlar içinde olduğunu görebiliriz. Asıl 2 soru ise Melek’i kim vurdu? Melek Sarp’a Mert’in kardeşi olduğunu söyleyebildi mi?

icerde-dizisi-setinde-skandal-vatandas-polisi-cag-2805494

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Handan, Kudret’in gözleri önünde öldürülmüştü. Handan’ın ölümüyle hayatının yıkımını yaşayan Kudret, Serkan ve adamlarını Celal’i öldürmeleri için görevlendirir. Kudret, Celal’e ulaşmak için her yolu dener. Buna Yeşim’i, Melek’i tuzağa düşürdüğünü Celal’e söylemekle tehdit etmek de dahildir. Yeşim’i hayati bir kararla karşı karşıya bırakan Kudret’in hedefinde Sarp ve Mert de vardır. Kudret’in açtığı savaş sırasında ortaya çıkan Coşkun da dengeleri değiştirecektir. Sarp ve Mert’in kardeş olduğu sırrı beklenmedik biri tarafından, sürpriz şekilde öğrenilecektir.

Ercan Asilzade {Ercan Asilzade}

25 yaşında olan Ercan, uzun yıllardan beridir teknolojiye ilgi duymaktadır. Üniversite eğitimine devam etmekte olan Ercan, gelecekte teknoloji alanında daha fazla aktif olmayı hedeflemektedir.

“İçerde Dizisi Bu Hafta Neler Olacak? 30. Bölüm Analiz” üzerine 1 yorum

  1. Selçuk dedi ki:

    Öğrenemezler kesin yine birşey çıkar saçmalaşmaya başladı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.