Kapat
içerde-33.bölüm-analizi
Sinema 1.274 0

İçerde Dizisi Bu Hafta Neler Olacak? 33. Bölüm Analiz

Show TV’nin ev sahipliği yaptığı dizi İçerde 33. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İçerde yeni bölümünde neler olacak? İçerde’nin son bölümünde neler yaşandı? İşte tüm detayları makalemizde bulabilirsiniz.

Show TV’de yayınlanan ve Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi olan İçerde yeni bölümünde izleyicileri yine şoke bekliyor. Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran ve hayran kitlesini giderek arttıran İçerde, 32. bölümü ile ekranlara gelmiş ve büyük yankı uyandırmıştı. 33. bölümde neler yaşanacak? 32. bölümde neler yaşandı?  Melek’in ölümü ile kendinden geçen Sarp’ın durumu ne olacak? Biraz daha detaya girelim;

İçerde 33. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Show TV’nin rekortmen dizisi İçerde’nin yeni bölümünde Sarp’ın işi giderek zorlaşıyor. Mert’in Melek’in mezarına gidip konuştuğu sahne şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda. Mert, Melek’in mezarına giderek ‘Vay be Melek uğruna öldüğün adamı duydun değil mi? Meğer bizi yok etmek için içimize sızmış’ dediği sahne sosyal medyada da en çok konuşulan sahnelerden biri olarak göze çarptı. Mert, artık Celal’in hükmünün geçtiği tek kişi olarak dikkat çekmekte. Ayrıca Fulya Yeşim’e Sarp’ın polis olduğunu söylemiştir. İçerde 33. bölümü yine nefesleri kesecek gibi.

içerde-33.bölüm-fragman-analizi

Show TV’de yayınlanan ve büyük ilgi çeken dizi İçerde 32. bölümü de heyecan doluydu. Celal kızı Melek’in canını alan Kudret’i hemen öldürmek istemez. Kızının intikamını alacak olan Celal’in Kudret’i süründüre süründüre öldürme gibi bir fantezi peşindedir. Fakat planları bu yönde işlemez. Yusuf Müdür Celal ve Kudret’i yakalar. Kudret’i tutuklayan Yusuf Müdür Kebapçı Celal’in planlarını suya düşürür. Celal Kudret ile arasındaki husumeti bitirebilmek adına çok tehlikeli bir adım atar. Bugüne dek polis olarak Celal’in tüm adamlarının gözünde düşman kesilen Mert’i artık Celal’in dışında hüküm sürecek tek kişidir. Sevdiği kadını toprağa veren Sarp, bunun yasını tutamadan kardeşi Umut ile ilgili bir gelişmeyi öğrenir. Melek ardından bir kaset bırakmıştır ancak kaseti bilen yalnızca Sarp değildir.

Ercan Asilzade {Ercan Asilzade}

25 yaşında olan Ercan, uzun yıllardan beridir teknolojiye ilgi duymaktadır. Üniversite eğitimine devam etmekte olan Ercan, gelecekte teknoloji alanında daha fazla aktif olmayı hedeflemektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.