Doğa İçin Çal serisi, sekizinci videosu Cem Yılmaz ve büyük sanatçılar eşliğinde Hayde ile karşımızda.

Küresel iklim değişikliği, GDO’lu ürünler, çevrenin kirlenmesi gibi doğa sorunlarına dikkat çekmek amacıyla ilk olarak 2009’da hayata geçirilen ve Türkiye’nin dört bir yanından müzisyenlerin seslendirdiği müzik parçaları ile karşımıza çıkan Doğa İçin Çal projesi, şahane serisinin sekizinci videosu ile sonunda karşımıza çıktı.

İlk şarkısı ‘Divane Aşık Gibi’ ile 2009’da karşımıza çıkan Doğa İçin Çal, hepimizin diline dolanmış ve tabiri caizse buram buram Anadolu kokan şarkılar ile karşımıza çıkmaya kaldığı yerden devam ediyor. Serinin sekizinci çalışmasında bu kez karşımıza çıkan şarkı ise, Av Mevsimi filminde Cem Yılmaz’ın sesinden dinlediğimiz, sonrasında da filmin sayesinde adeta patlama yapan o şarkı “Hayde” şarkısı. 40’a yakın müzisyenin bir araya gelerek söylediği şarkının müzisyenleri arasında ise Cem Yılmaz, Levent Yüksel, Tuvana Türkay, Ümit Erdim, Ferman Akgül gibi isimler de var.

Ercan Asilzade {Ercan Asilzade}

25 yaşında olan Ercan, uzun yıllardan beridir teknolojiye ilgi duymaktadır. Üniversite eğitimine devam etmekte olan Ercan, gelecekte teknoloji alanında daha fazla aktif olmayı hedeflemektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.