Sevilen Marvel dizi evreni karakterlerinin bir araya geldiği, sinema filmlerini aratmayan kaliteyle The Defenders‘ı 18 Ağustos’ta kuruyorlar.

Yıllardır milyonları kendisine bağlayan Marvel sinema alanında tartışılmayacak üne sahip. Iron Man’in 9 yıl önceki ilk filmiyle başlayan yolculuk, şu an vizyonda olan Galaksinin Koruyucuları 2 ile dur durak bilmeden devam ediyor.

Aynı başarıyı dizi sektöründe de devam ettirmek isteyen Marvel’in Netflix orijinalleri zaten fazlası ile ilgi çekiyordu. Şimdi her bir karakterin ayrı ayrı yapıma kavuştuğu yeni bir seri başlıyor: The Defenders

Fragman, sevilen Defenders üyesi Daredevil’in Twitter’daki ikinci sezonunda bir başka karakter Electra’nın geri döneceği duyurusundan bir gün sonra geldi. Fragmanda yer alan görüntülerle bu haber kesinlik kazanmış oldu.

Defenders’da Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist ve Luke Cage karakterleri, The Hand adlı tehlikeli yeraltı örgütüne karşı bir araya gelecekler. Her ne kadar birbirlerine güvenmeyi öğrenmek konusunda zorluklar yaşasak da ortaya izlenebilir bir iş çıktığı kesin.

Kullandığı soundtrack ile efsanevi rock grubu Nirvana’ya da göz kırpan yapım, 18 Ağustos’ta Netflix’de ilk bölümü ile yayın hayatına başlayacak.

Ercan Asilzade {Ercan Asilzade}

25 yaşında olan Ercan, uzun yıllardan beridir teknolojiye ilgi duymaktadır. Üniversite eğitimine devam etmekte olan Ercan, gelecekte teknoloji alanında daha fazla aktif olmayı hedeflemektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.