Apple’ın yayınlamış olduğu iPhone 7 Plus reklamı tam anlamıyla berberlerin yüzünü güldürecek şekilde dizayn edilmiş. İşte berberlerin hayatını değiştiren o reklam ve detaylar…

iPhone 7 Plus modelinde yer alan derinlik efekti yani odaklanan fotoğraftaki arkaplanın bulanıklaştırılması. Bunun bir diğer adı olan portre modunun avantajlarını gösteren reklam çalışması iPhone 7 Plus ile berberlerin hayatı değişiyor.

Bundan böyle berberler iPhone 7 Plus’ın kamerasını kullanacak ve müşterilerinin değişimini çekerek camına veya vitrinine koyabilecek. Yoldan geçen müşteriler görülen kaliteli fotoğraflardan etkilenerek berbere uzun kuyruklar oluşturabilir. Ciddi anlamda kaliteli fotoğraf makineleriyle çekilen bu fotoğrafları iPhone 7 Plus modeliyle çekmek mümkün. 28mm’lik F/1.8 diyaframa sahip ve 56mm‘lik F/2.8 diyaframlı portre lens yer alan iPhone 7 Plus modeli fotoğraf çekimlerinde arka planı bulanıklaştırma özelliği mevcut.

Arka planın bulanıklaştırma özelliği ile birlikte fotoğrafta yer alan kişi veya cismin daha öne çıkması ve çok daha kaliteli bir fotoğrafın öne çıkması görülüyor. Elbette Apple bunu tek başına kamerasıyla yapmıyor. Bu portre modunu oluşturmak adına birçok yazılım kullanılıyor.

Videoyu hemen yukarıdan izleyebilirsiniz.

Ercan Asilzade {Ercan Asilzade}

25 yaşında olan Ercan, uzun yıllardan beridir teknolojiye ilgi duymaktadır. Üniversite eğitimine devam etmekte olan Ercan, gelecekte teknoloji alanında daha fazla aktif olmayı hedeflemektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.