Kapat
lol-supermassive-lider-oldu
Oyun 1.250 2

LoL Uluslararası Turnuvasında Türkiye Takımı Lider Oldu

League of Legends’da milli gururumuz SuperMassive, Ön Eleme Grubu’ndan lider olarak çıktı. SuperMassive Türkiye temsilcisi olarak Brezilya’da devam eden Sezon Ortası Turnuvası’nda (MSI), başarılı sonuçlarla yoluna devam ediyor. 28 ve 30 Nisan’daki karşılaşmalarından zaferle ayrılan takım, 6 maçta 5 galibiyet alarak başarılı bir seriyle grubunu lider tamamladı.

SuperMassive’in bu performansı, turnuvanın en çok konuşulan konusu oldu.

SuperMassive, turnuvanın ilk akşamında Brezilya, Japonya ve Okyanusya temsilcilerine karşı müthiş bir performans göstererek 3 galibiyet almayı başarmıştı. Rövanş maçlarında da başarılı bir mücadeleye imza atan ekibimiz ön eleme aşamasını kolayca geçerken, bu yolculukta emin adımlar atacağını gösterdi.

Gruptaki ilk 5 maçından galibiyetle ayrılıp liderliği garantileyen takımımız, tek mağlubiyetini formalite maçında Brezilya temsilcisi RED Canids’e karşı yaşadı.

Supermassive Dumbledoge

Bir sonraki aşama için çekilen kura sonucunda SuperMassive’in rakibi Tayvan’ın en önemli takımlarından Flash Wolves oldu. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma, 4 Mayıs Perşembe günü 21.00’da başlayacak. Bu önemli mücadele, League of Legends’ın Twitch ve YouTube kanalları ile LoL TV’den canlı olarak takip edilebilir.

SuperMassive’in Flash Wolves’a yenilmesi durumunda son bir mücadele daha olacak. Takımımız yenilirse, SuperMassive aynı turdaki diğer eşleşme olan TSM – GAM maçının mağlubu ile karşılaşacak ve MSI Grup aşamasına katılmak için son kozunu oynayacak.

Maç 4 Mayıs tarihinde yapılmış olup SuperMassive takımı Flash Wolves’e 3-0 yenilmiştir.

Ercan Asilzade {Ercan Asilzade}

25 yaşında olan Ercan, uzun yıllardan beridir teknolojiye ilgi duymaktadır. Üniversite eğitimine devam etmekte olan Ercan, gelecekte teknoloji alanında daha fazla aktif olmayı hedeflemektedir.

“LoL Uluslararası Turnuvasında Türkiye Takımı Lider Oldu” üzerine 2 yorum

  1. Hakan T. dedi ki:

    Son yıllarda hem cs:go olsun hemde LoL olsun türkiye takımları çok başarılı. Sadece bir oyun olarak görünsede böyle başarılara ihtiyacımız var.

  2. Hayri Kırşan dedi ki:

    Flash Wolwes çok güçlü bir takım, zamanında SKT’yi de yenmişlerdi. Makro oyunları çok kuvvetli.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.