Kapat
Oyun 34 0

Fortnite Android için Play Store’da olmayacak!

Fortnite ile ilgili olarak bir süredir ne zaman Android cihazlar için yayınlanacak olduğu büyük bir merak konusu olmuştu. Bugün yapılan açıklamalar ile birlikte Fortnite Android sürümünün Galaxy Note 9 modeli ile birlikte gelecek olduğu ancak Android cihazlar için Google Play Store’da yayınlanmayacak olduğu açıklandı.

Fortnite CEO’su tarafından yapılan açıklamada oyunun Google Play Store’da yayınlanmamasının nedeni olarak belirli bir komisyon kesilmesi ve %30 oranında komisyon kesilmesini istemediklerinden dolayı oyunu kendi web siteleri üzerinden indirilecek şekilde oyunculara sunacak olduğunu açıkladı.

Galaxy Note 9 kullanıcıları ilk oynayanlar olacak

Güney Kore’de olan ve Galaxy Note 9 modeline erişecek olan ilk kullanıcıların Fortnite oyununu ilk Android sürümünü oynayacak kişiler olacağı tahmin ediliyor. Oyunun ücretsiz olmasına rağmen oyun içi ürünler satın alınmasından dolayı %30 oranında komisyon vermek istemeyen Fortnite CEO’sunun bu yönde bir karar aldığı, Apple cihazlar için ise mecburi olarak Apple App Store’da oyunu yayınlamak zorunda kaldığı tahmin ediliyor. Fortnite App Store’da mecburi olarak yayınlandı, yoksa Apple hiçbir şekilde dışarıdan müdahaleye izin vermediği için oyun yayınlanamayacaktı.

Anıl Kılıççı {Anıl Kılıççı}

Henüz 26 yaşındayım. 10 yılı aşkın süredir teknoloji üzerine yoğun ilgi duyuyorum ve Adnan Menderes Üniversitesi gazetecilik bölümü mezunuyum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.