Kapat
Oyun 21 0

Oyun fiyatlarına büyük zamlar uygulanacak!

Oyun fiyatlarının dolar ve Euro kuru ile satışa sunuluyor olması dolayısı ile kısa süre içerisinde dolar kurunun rekor kırdığı bu ortamda yeni zamlar uygulanması bekleniyor. Dolar kurunda her artışın oyun fiyatlarını yakından etkilediği ve bu fiyat artışlarının vatandaşlara eksi olarak yansıdığı belirtilirken, dolar kurundaki artışların oyunların fiyatlarına yansıma sebebinin anlık olarak satışlar olduğu tahmin ediliyor.

Kur yükseldikçe ana satıcı daha fazla fiyatları yükseltmek istiyor ve TL’de satışların düşük olmasına müsaade etmeyerek haksızlık olmaması ve şirketin kar elde etmek istediği tutarın altına düşmemesi konusunda aracı satıcılara veya ilgili firmalara baskı yaparak fiyatları daha fazla arttırmaları gerektiği uyarısında bulunuyor.

Dolar kuru arttıkça yükseliyor

Dolar kurunun her 10 kuruş artışı oyun fiyatlarına yakından etki ederken bugüne kadar Türk Lirası ile satışlarda pek etki görülmemişti Bu sene ise dolar kurunun agresif bir şekilde yükselmesi sonrasında oyun fiyatlarının daha da fazla artması beklentisi son dolar kuru artışı sonrasında daha fazla güçlendi. Yakın zamanda birçok oyun fiyatına zam gelmesi bekleniyor.

Eren İnci {Eren İnci}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.