Kapat
Oyun 4 0

PlayStation 5 ne zaman çıkacağı sızdırıldı!

PlayStation 5 oyun konsolu ne zaman çıkacak belirlendi. Basında yayınlanan haberler 2020 yılında PlayStation 5 modelinin 500 dolardan başlayan fiyat etiketi ile satışa sunulacak olduğunu doğrularken, Sony ise çıkan haberler hakkında ısrarlı sosyal medya sorularına yanıt vermemeyi tercih etti. Oyun konsolları arasında en güçlü olarak bilinen modelin PS4 iken, gelecek seneden sonraki sene ortalarına doğru tanıtılması beklenen PlayStation 5 modelinin oyun severler tarafından çok fazla rağbet görecek özellikler ve tasarım ile donatılmasının beklendiği biliniyor.

Sony ise oyun konsolu üretimi konusunda sektörü elinde tutmasından ve büyük gelir kaynağının oyun konsolu sektörü olmasından dolayı sürekli yeni modeller çıkarmak yerine mevcut oyun konsolu modellerini uzun yıllar boyunca kullanılacak şekilde tasarlayarak satışa sunuluyor.

PlayStation 5 Türkiye’de satılacak mı?

PlayStation 5 oyun konsolunun tanıtılmasının ardından Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor. Türkiye’de resmi Sony adı altında garanti ile sunulması beklenen PlayStation 5 modelinin 2020 yılı sonlarına doğru Türkiye’de olması, fiyatının ise dolar kuruna göre TL’ye eşitlenecek olduğuna yönelik tahminler var.

PlayStation 5 oyun konsolu sektörü değiştirecek özelliklere sahip olabilir.

Rojda Hüdaverdi {Rojda Hüdaverdi}

28 yaşında olan Rojda, uzun yıllardan beridir teknoloji hayatı ile iç içe yaşıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.