Kapat
samsung-galaxy-s8-satışları
Mobil 901 0

Samsung Galaxy S8 İçin Şuan ki Satış İstatistikleri

Çıktığı andan beri gündeme damga gibi düşen akıllı telefon Galaxy S8 akıllı telefonları bir bir yeni güncellemeler almaya devam ediyor. Bir yandan kırmızı ekran sorunu için iddiaları gündeme gelen telefonun bir yandan ses sisteminde bir sorun olduğu iddiaları en son ise kablosuz şarj sorunu iddiaları gündeme gelmişti. Fakat aslında tüm bu yazılımsal sorunların çözümleri de bir bir ortaya çıktı. Telefonların satışları ise tüm bu iddialara karşın hızla devam ediyor. Son olarak markanın Galaxy S8 akıllı telefonları için ilk satış istatistikleri açıklandı. İşte detaylar;

Galaxy S8 akıllı telefonlarının tüm sorun iddialarına rağmen bu senenin en çok satış yapması beklenen telefonları olduğu bilinen bir gerçek. Zaten henüz telefon piyasaya çıkış bile yapmadan önce Samsung’un bu konuda yaptığı açıklamalar ne derece yüksek bir satış rakamı beklendiğini göstermişti. Şimdi ise konu hakkında merak edilen tüm detaylar ortaya çıkmış oldu.

samsung-galaxy-s8-rekor-satış

Samsung’un rakiplerini ezmeyi başardığı akıllı telefonların ilk satış rakamlarının 5 milyon seviyesini geçtiği açıklandı. 5 milyon gibi kritik bir sınırı geçilmesi ise Samsung’un yeni seri akıllı telefonlarının rekora gidebileceğini gösteriyor.

Galaxy S8 Satış Rekoru Kırabilir!

Toplamda 5 milyon yeni akıllı telefon satışı gerçekleştiren markanın 5 milyon barajını geçmesinden sonra satış konusunda daha fazla detay paylaşımı da yapılmadı. Şu an için konu hakkında detaylar beklenirken üst model olan  S8 + serisinin daha çok satan model olmayı başardığı da aşikar. Öyle ki kullanıcıların tercih etme durumlarına bakacak olursak yeni seri akıllı telefonlar içerisinde en çok Galaxy S8 + modeli satılmış durumda.

Ercan Asilzade {Ercan Asilzade}

25 yaşında olan Ercan, uzun yıllardan beridir teknolojiye ilgi duymaktadır. Üniversite eğitimine devam etmekte olan Ercan, gelecekte teknoloji alanında daha fazla aktif olmayı hedeflemektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.