Kapat
Teknoloji 6 0

AnTuTu en güçlü 10 akıllı telefonu açıkladı

AnTuTu yayınladığı son rapor ile en güçlü akıllı telefon modellerini resmen açıkladı. Samsung cihazların listenin en başında yer almaması şaşkınlık yaratırken listenin en başında 1. sırada Çinli teknoloji üreticisi Huawei’nin yer alması ise beklenmeyen bir performans gösterdiği şeklinde yorumlandı. AnTuTu’nun yayınladığı listede birinci sırada kendisine yer bulmuş olan cihaz markası ve modeli Huawei Mate 20 olurken, cihazın 300 bine yakın puan alarak bu sıralamayı hak ettiği ve testlerin tamamen aynı ortamda ve neredeyse eşit koşullarda yapıldığı açıklandı.

AnTuTu bu raporları yayınladıktan sonra tepkiler ise bir anda arttı. Testlerin hileli olarak yapıldığını belirten kullanıcılar, Samsung cihazların mutlaka 10 sıralamasında yer alması gerektiğini açıkladı. Samsung cihazların hızı ile Huawei cihazların arasındaki farklar son derece bu listede aralık olarak görünürken, ismi dahi bilinmeyen cihazların sıralamada kendisine yer bulması testlerin son derece iyi olmadığını belirtiyor. Cihazların listelemesi sırasında bazı cihazların son derece gereksiz yere listede yer aldığını belirttiler. Kullanıcılar listenin doğru olmadığından dolayı bir inanılırlığı olmadığını açıkça belirttiler.

Ümit Karlıoba {Ümit Karlıoba}

19 yaşındayım, çocukluğumdan bu yana hep teknolojik ürünlere ve akıllı telefonlara ilgi duyardım, şimdi ise kendimi teknoloji haberlerini paylaşan bir üniversite öğrencisi olarak bulmuş durumdayım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.