Kapat
Teknoloji 11 0

Windows 10 Ekim güncellemesi yayınlandı

Windows 10 Ekim ayı güncellemesi 1 ay aradan sonra yayınlandı. Ekim ayında yayınlanması beklenen güncelleme hakkında bir süredir beklenti olmasına rağmen bugün gelen güncelleme ile birlikte cihazlarda varolan mevcut problemlerin bir kısmının çözülmesi amaç edinilmiş. Windows 10 yeni güncellemesinde cihazlarda güvenlik problemlerini gidermeye odaklanan bir güncelleme olurken, güvenlik problemlerinin yanında ek olarak bir takım hataları giderebiliyor ve bu hataların giderilmesi sayesinde cihazlarda mevcut olan takılma, beyaz sayfada kalma, kendiliğinden kapanma ve daha birkaç tane daha farklı sorun neredeyse tamamen giderilmiş.

Güncellemeyi indirin

Windows 10 Ekim ayı güncellemesinde cihazlar daha güvenilir çalışacak olduğundan dolayı hemen yüklenmesi öneriliyor. Cihazın güncellemeler kısmından yapılacak olan kontrol sonrasında manuel olarak yüklenebilecek olan yeni güncelleme, otomatik olarak yüklenebilir diye ayarlı ise kendiliğinden belirli birkaç gün içerisinde yüklenebilir. Cihazınıza güncelleme yapmadan önce verilerinizi yedekledikten sonra güncellemeyi yüklemeniz önerilir. Windows 10 tüm sürümlerinde Windows 10 Ekim güncellemesini yüklemeye izin veriyor ve bazı sürümlerde bazı özellikler eksik olabilir. Bu cihazınızda kontrol edebilirsiniz.

Güncelleme yüksek veri tüketimine sebep olabilir.

Ümit Karlıoba {Ümit Karlıoba}

19 yaşındayım, çocukluğumdan bu yana hep teknolojik ürünlere ve akıllı telefonlara ilgi duyardım, şimdi ise kendimi teknoloji haberlerini paylaşan bir üniversite öğrencisi olarak bulmuş durumdayım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.