Kapat
Teknoloji 5 0

iOS 12.1 güncellemesi sorunları giderdi

Apple’ın dün yayınladığı iOS 12.1 güncellemesi ile birlikte cihazlarda kamera ve bataryada problemler yaşayan kişiler, artık bu problemlerin yaşanmadığını ve hataların giderilmesi ile birlikte cihazların son derece daha hızlı hale geldiğini açıkladı. Apple, yeni güncelleme ile cihazlarına bir takım hata gidermeleri uygularken, bunun yanında fazladan bir özellik ise yayınlamadı Sadece yeni modellerin tanıtılması ile iPad Pro modeli için bir takım yeni güncellemeler ve yeni özellikler ekleyen Apple, bu adımı ile birlikte kullanıcılarına ”yeni modeller ile eski modeller sürekli olarak güncelleme alacak” mesajını da bir yandan vermiş oldu.

iPad Pro’nun yeni modelinde daha farklı ve fazla özellikler bulunmasından dolayı Apple, son derece fazla fiyata sahip olan yeni cihazı ile ilgili olarak açıklama yapmamış, ancak cihazın son derece üstün teknolojik yapıda olduğunu açıklamıştı. Apple’ın bu adımı ise teknoloji dünyasında ”dünyanın en iyi tabletini tanıttı” şeklinde yorumlanmıştı. Yeni modellere gelen 12.1 güncellemesi diğer eski modellere de geldiğinden dolayı kullanıcılar cihazlarda yaşadıkları bir takım uyumsuzluk ve takılma problemlerinin de giderildiğini açıkladılar.

Anıl Kılıççı {Anıl Kılıççı}

Henüz 26 yaşındayım. 10 yılı aşkın süredir teknoloji üzerine yoğun ilgi duyuyorum ve Adnan Menderes Üniversitesi gazetecilik bölümü mezunuyum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.