Kapat
Teknoloji 7 0

Apple’ın yeni modellerine ilgi büyük

Apple yeni akıllı cep telefonlarını henüz Türkiye’de satışa sunmadı ancak dün yaptığı tanıtım etkinliği ile birlikte dünyada insanların yeni nesil Apple cihazlar kullanabilecek olduklarını açıkladı. Yeni Macbook Air ve iPad Pro ile birlikte teknoloji dünyasına yeni bir soluk getiren Apple, tablet konusunda ise tarihi adımların atılması ile birlikte tam ekran bir tableti kullanıcılarına sundu.

10.000 TL ve üzerinde fiyata kadar ulaşan iPad Pro’nun yeni modelinin 2018 yılında üretilen tüm tabletlerden daha üstün özelliklere sahip olduğu ve bu özellikler arasında ekran ayarlaması ve tasarımının en fazla dikkat çeken yanı olduğu görüldü.

Ekranı dikkat çekiyor, fiyatı üzüyor

iPad Pro ve yeni Macbook Air modelinin ekranları dikkat çekici olarak tasarlandı. Ancak cihazların Türkiye fiyatlarının son derece üzücü olarak çok yüksek fiyata sahip olması ise ”dolar kuru” dolayısı ile kullanıcıları üzdü. Teknoloji dünyasının yakın takipçileri ise cihazların Türkiye’de satışlarının çok fazla olabilecek olduğunu düşündüklerini, 6 taksit ile alımların son derece fazla olacak olduğunu açıkladılar. Apple Türkiye’den ise cihazların satış tarihi ile ilgili açıklama yapılmadı.

Rojda Hüdaverdi {Rojda Hüdaverdi}

28 yaşında olan Rojda, uzun yıllardan beridir teknoloji hayatı ile iç içe yaşıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.