Kapat
oneplus-5-fiyatı
Mobil 1.173 1

OnePlus 5 Fiyatı ve Çıkış Tarihi Açıklandı!

Merakla beklenen telefonun üreticisi OnePlus, bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonunun bu yaz geleceğini doğruladı.

Yeni telefonun kendisi hakkında çok az bilgi var, ancak dedikodular bunu çift ​​kamera kurulumu ve üst seviye özelliklere sahip olduğunu belirtiyorlar.

OnePlus’ın temel aldığı Çin’de dört numara şanssız sayıldığından telefona OnePlus 5 değil, OnePlus 4 adı veriliyor. OnePlus tarafından üretilen beşinci telefon olsa da, şirket adlandırmayı etkilemediğini açıkladı. OnePlus’ın söylediği bir şey, eski NBA oyuncusu Robert Horry’nin beşinci formasıydı ve OnePlus çalışanlarının birçoğu kendilerini hayranları olarak görüyor. (Aslında Robert Horry’nin OnePlus’ın Shenzhen bürosunda asılı iki resmi var.)

oneplus-5-fiyatı-ve-çıkış-tarihi

OnePlus, LG, Google, Samsung ve Apple’ın rakip amiral gemilerine kıyasla çok daha az satan, iyi yapılmış, yüksek performanslı telefonlarla kendine bir yer edinmiştir. OnePlus 3 ve 3T, geçen yıl piyasaya çıkan en iyi telefonlardan biri olarak ortaya çıktı diyebiliriz ve OnePlus 5 bu yükselişi devam ettirirse, akıllı telefon meraklıları için heyecan verici bir cihaz olacak gibi duruyor.

Peki Telefonun Fiyatı Ne Kadar Olacak!

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir bilgi de OnePlus 5 fiyatı ile ilgili haberler de içeriyor. Çin kaynaklı rapora göre OnePlus 5 fiyatı 500 doların altında olacak. Yani fiyatı 399 dolar da olabilir 499 dolarda. Lakin şunu söyleyebiliriz telefonun fiyatı ne olursa olsun, her halükarda 500 doların altında olacak.

Ercan Asilzade {Ercan Asilzade}

25 yaşında olan Ercan, uzun yıllardan beridir teknolojiye ilgi duymaktadır. Üniversite eğitimine devam etmekte olan Ercan, gelecekte teknoloji alanında daha fazla aktif olmayı hedeflemektedir.

“OnePlus 5 Fiyatı ve Çıkış Tarihi Açıklandı!” üzerine 1 yorum

  1. Furkan H. dedi ki:

    Oneplus 3t de çok güzel cihazdı 5 i çok daha fazla merak ediyorum.

    Yazı için teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.