Kapat
lg-g4-android-telefon-incelemesi
Mobil 1.512 2

1500 İle 2000 TL Arası Yüksek Segment, Kullanışlı Telefonlar

Çağ teknoloji çağı. Şuan en ufağımızın elinde bile akıllı telefonlar gezerken herkesin akıllı telefon alıp kullanması şart oldu. Peki almışken biraz paraya kıyıp yüksek segment telefon alayım diyorsanız bu makalemde size 5 Telefon anlatacağım. Bu telefonlar gerek kamerası gerek ekranı gerekse diğer özellikleriyle adini duyurmuş telefonlar. Hemen o telefonlara geçelim;

1) LG G4

Son zamanlarda adi genellikle kotu anılsa da listemizde mutlaka yer vermemiz gerektiğini düşündük. LG’nin 2015 Mart ayında çıkarttığı bu telefon IPS ekranla karşımıza çıkıyor. IPS ekran tercihinin yani sıra karşımıza oval bir şekilde çıkıyor. Oval olması sizi korkutmasın. Masaya koyduğumuz zaman ovalliği sıkıntı yaratmıyor. Bu cihazımının En önemli özelliklerinden biriside kamerası. Adeta öv öv bitmeyecek dillere destan bir kamerası var. 16 MP arka kameraya sahip bu telefonla profesyonel fotoğraflar çekebilirsiniz. Telefonumuzun RAM kapasitesi ise 3 GB olarak geliyor. Yani buda verdiğimiz paraya sonuna kadar değecek demektir.

Şu anki ortalama fiyatları ise (Türkiye Garantili)= 1400-1600 TL arası.

lg-g4-telefon-incelemesi

2) İPhone Se

Listemizin ikinci sırasında ise Apple’in üretmiş olduğu İPhone Se modeli telefonuna yer verdik. iPhone SE, telefonunu daha rahat taşımak ve kullanmak isteyen özel kullanıcılar için. Telefonunda uzun makaleler okuyan, sürekli e-posta yazan kişilere göre değil. iPhone SE boyutlarında bir telefon, akıllı telefonu bir yaşam tarzı olarak değil de bir araç olarak görenleri fazlasıyla memnun edecek yüksek segment bir telefon. Telefonunuz sizin parçanızsa birçok işinizi onunla görüyorsanız daha büyük ekranlı telefonlar mantıklı olacaktır. Hemen listemizdeki diğer telefonlara goz atabilirsiniz.

Şu anki ortalama fiyatları ise (Türkiye Garantili)= 1700-2000 TL arası

iphone-se-telefon-incelemesi

3) Lenovo P2

2000 TL’ye kadar çıkmak istemeyenler hemde iyi bir telefon arayışı içinde olanlar için çok ideal bir telefon. Lenovo P2’nin 5100 mAh’lık bataryası ile hem oyun severlere hemde sosyal medya gezginlerine yetecek bir telefon. Şarj problemi yaşamak istemeyenlerin ilk tercihi olmalı diyebiliriz.

Şu anki ortalama fiyatları ise (Türkiye Garantili)= 1500-1700

lenovo-p2-telefon-incelemesi

4) CASPER Via A1 Plus

Geniş erkan ve 8 çekirdek işlemcisiyle Casper’ın amiral gemilerinden olan Casper Via A1 Plus, 128GB dahili hafızası ve 5000 mAh gücündeki harika bataryasıyla karşınızda. Uzun süreli kullanımlar için harika bir cihaz olan Casper Via A1 Plus, pil ömrü konusunda kendini aşmış listemizdeki ikinci telefon.

Şu anki ortalama fiyatları ise (Türkiye Garantili)= 1800-2000

casper-via-a1plus-telefon-incelemesi

5) Sony Xperia Z3 Plus

Sony Xperia Z3 ile hemen hemen benzer özelliklere sahip olan bu telefonda, Xperia Z3’de keşke olsa dediğimiz 5MP’lik ön kamerayı görüyoruz. İşlemci olarak bu defa Snapdragon 410’a yönelen Sony bunun karşılığını biraz daha yüksek AnTuTu puanıyla almış. İki telefon arasındaki ortalama 100 TL’lik fiyat farkını hesaba katarsak sanki Plus daha doğru bir tercih olacaktır gibi. Oyun severlere, sosyal medya severlere kısaca bütün kitleye hitap eden bu telefon listemizde son sıramız da yerini aldı.

Şu anki ortalama fiyatları ise (Türkiye Garantili)= 1700-2000

Ercan Asilzade {Ercan Asilzade}

25 yaşında olan Ercan, uzun yıllardan beridir teknolojiye ilgi duymaktadır. Üniversite eğitimine devam etmekte olan Ercan, gelecekte teknoloji alanında daha fazla aktif olmayı hedeflemektedir.

“1500 İle 2000 TL Arası Yüksek Segment, Kullanışlı Telefonlar” üzerine 2 yorum

  1. Muhammet Ali GÖKDEMİR dedi ki:

    Bütçeme göre gayet. iyi telefonlara benziyor iphone 5se cihazını araştırıp almayı düşünüyorum önerileriniz için çok teşekkürler 🙂

    1. Deniz Işın Coşkuner dedi ki:

      Rica ederiz 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.