Kapat
Mobil 13 0

Samsung Galaxy A7 (2018) Göründü!

Samsung Galaxy A7 (2018) modeline ait olduğu tahmin edilen teknik özellik raporları bugün internette yayınlandı. Yayınlanan raporlarda kullanıcıların merakla beklediği yeni modele dair teknik özellikler tam anlamı ile ortaya çıkmazken, cihaza dair birçok bilgi ve ne kadar performanslı bir cihaz olacak olduğu konusu ise bir nebze belirlenmiş oldu.

Kullanıcıların beklentilerini ne kadar karşılayabilecek olduğu konusunda akıllarda hala soru işaretleri bırakan Samsung Galaxy A7 (2018) modelinin iddialar doğru çıkarsa bu sene içerisinde satışa sunulacak olduğu ve performans açısından beklentileri karşılayabilecek bir cihaz olacağı iddia edildi.

Bu Sene Tanıtılacak

Samsung Galaxy A7 (2018) modelinin bu sene tanıtılması beklenirken, cihazın teknik özellikleri ise kısa bir süre sonra internete sızdırılması bekleniyor. Cihaza dair diğer detaylarında belirli bir süre sonra ortaya çıkması beklenirken, teknik özelliklere oranla cihazın fiyatının daha yüksek olması bekleniyor. Cihazın teknik özellikleri ve fiyatına dair detaylarında kısa bir süre sonra ortaya çıktıktan sonra yorumlara göre daha fazla detaylanması ve daha fazla bilgilerin ortaya çıkması bekleniyor.

Anıl Kılıççı {Anıl Kılıççı}

Henüz 26 yaşındayım. 10 yılı aşkın süredir teknoloji üzerine yoğun ilgi duyuyorum ve Adnan Menderes Üniversitesi gazetecilik bölümü mezunuyum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.