Kapat
Mobil 9 0

iPhone 9 ve iPhone X Plus Sızdırıldı

iPhone 9 ve iPhone X Plus modelleri ile ilgili ilk görseller basına sızdı. Apple’ın bu sene içerisinde tanıtacak olduğu ve gelecek 2 ay içerisinde gün yüzüne çıkması beklenen yeni modeller kulanıcılara daha farklı bir tasarım sunmayacak olsa bile daha farklı teknik özellikler sunacak.

Binlerce dolarlık cihazlar olması beklenen iPhone 9 ve iPhone X Plus modellerinin teknolojik özellikler konusunda dünyanın en iyisi olması ve kullanıcılara daha fazla fiyattan satışının yapılması tahmin ediliyor. Cihazın özellikleri ile ilgili iddialar henüz daha tam doğrulanmamış olmasına rağmen tasarımsal olarak iPhone 9 ve iPhone X Plus modellerinin birebir iPhone 8 Plus ve iPhone X modeli ile aynı olması bekleniyor.

Apple Bekleniyor

Yakın zamanda tanıtılacak ve gün yüzüne çıkacak olan iPhone 9 ve iPhone X Plus modelleri kullanıcılara daha farklı bir teknik özellik sunacak olması ve daha farklı adlandırılacak olması dolayısı ile daha fazla şans sunacak. Bazı kullanıcıların mevcut cihazlarından geçecek oldukları yeni modellerin Türkiye’de fiyatının ise 10.000 TL ve üzerinde olabilecek olduğu tahmin ediliyor.

Ümit Karlıoba {Ümit Karlıoba}

19 yaşındayım, çocukluğumdan bu yana hep teknolojik ürünlere ve akıllı telefonlara ilgi duyardım, şimdi ise kendimi teknoloji haberlerini paylaşan bir üniversite öğrencisi olarak bulmuş durumdayım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.