Kapat
Mobil 16 0

Samsung Wireless Charger Duo Fiyatı Belli Oldu

Samsung yeni akıllı cep telefonu modeli olması beklenen Galaxy Note 9 modeli ile birlikte Samsung Wireless Charger Duo adını verdiği cihazını tanıtacak. Hızlı şarj özelliğine sahip olup olmayacak olduğu bilinmeyen kablosuz şarj cihazının teknik özellikleri merak edilirken, cihaz ile ilgili beklentilerin oldukça düşük olması gerektiği iddia edildi. Samsung Wireless Charger Duo modelinin fiyatının ise 75 dolar yerine 50 dolar olacak olduğu, fazla fiyattan satılamayacak olduğu için cihazın mecburi olarak bu fiyattan satışının olacak olduğu belirtildi.

Kablosuz şarj cihazının özellikleri ve teknik özelliklerinden daha çok şarj süresi konusunda ne kadar başarılı olacağını kısa süre sonra zaman gösterecek.

50 Dolar Fiyatla

Samsung Wireless Charger Duo modelinin 50 dolar fiyatla satışa sunulacak olduğu iddialarının gerçek çıkması durumunda cihazın Türkiye’de 299 TL fiyat ile satılabilecek olduğu düşünülüyor. Cihaza dair iddialar kısa bir süre sonra gün yüzüne çıkması beklenirken, detaylı olarak 9 Ağustos tarihinde cihaz ile ilgili tüm bilgiler daha detaylı olarak ortaya çıkacaktır. Galaxy Note 9 modelinin yeni kablosuz şarj cihazına uyumlu olması bekleniyor.

Ercan Gündoğdu {Ercan Gündoğdu}

29 yaşındayım ve 6 yıldan beridir teknoloji editörlüğü yapıyorum. Ankara Üniversitesi mezunuyum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.