Kapat
Mobil 17 0

Galaxy Note 9 Modelinden Yeni Bilgiler

Galaxy Note 9 modeline dair yeni bilgiler ortaya atıldı. İddialar cihazın 9 Ağustos tarihinde tanıtılmasının ardından kısa süre içerisinde satışa sunulması yönünde iken 1 hafta sonrasında cihazın önsipariş almaya başlayacak olduğu iddia ediliyor. Cihaz hakkında ortaya atılan iddialar cihazın kısa bir süre içerisinde özellikleri ile ilgili bilgilerin ortaya çıkacak olduğu ve tam net fiyat bilgisi ile ilgili bilginin de ortaya çıkacak olduğu yönünde iken Samsung yöneticilerinin cihaz hakkında merakları şimdiden gidermeye başladıkları iddia ediliyor.

Galaxy Note 9 Hızlı Şarj Özelliği Olacak

Modelde hızlı şarj özelliğinin mevcut olarak bulunmasının beklendiği, hızlı şarj özelliğinin daha fazla gelişmesi ile kablosuz hızlı şarj özelliğinin olacak olduğu bugün ortaya atıldı. Cihazın kablosuz hızlı şarj özelliği sayesinde kullanıcılara daha fazla seçenek ve daha fazla ilgi alanı sunması planlanırken bazı kullanıcılar için bu özelliğin olmazsa olmaz özelliklerden birisi olacak olduğu iddia edildi.

Model ile ilgili daha detaylı bilgilerin yakın zamanda ortaya çıkması ve modele dair tam kesin özellik bilgisinin ortaya çıkması bekleniyor.

Anıl Kılıççı {Anıl Kılıççı}

Henüz 26 yaşındayım. 10 yılı aşkın süredir teknoloji üzerine yoğun ilgi duyuyorum ve Adnan Menderes Üniversitesi gazetecilik bölümü mezunuyum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.