Kapat
Mobil 7 0

Apple bu sene cihazlarını geç tanıtabilir

Apple ile ilgili bu sene cihazlarını geç tanıtabilecek olduğu iddia ediliyor. İddialar akıllı telefon ve teknoloji devi Apple’ın 1 trilyon dolar değere ulaşmasına rağmen kısa süre içerisinde tanıtılması beklenen iPhone modellerinin ve diğer farklı kategorilerdeki teknolojik cihazlarının uğradığı saldırı sonrasında işlemci güvenliğinin daha üst düzeyde sağlayabilmek adına ertelenebilecek olduğu yönünde.

Cihazlarının güvenliğini sağlamak ve daha iyi oranda emin olmak adına Apple’ın bu şekilde Eylül ayının 9. günü yapmasını beklediğimiz tanıtımını ertelemesi her an gündeme gelebilir ve belki birkaç gün, belki birkaç hafta tanıtım ertelenebilir.

Apple birçok cihaz tanıtacak

Bu sene birçok farklı cihazı aynı anda, aynı sahnede tanıtacak olan dünyanın en büyüğü Apple, bu konuda bilgisayardan telefona, tabletten akıllı saate varan kategorilerde tanıtımlarını sürdürecek. Teknoloji devinin asıl en fazla önem taşıyan ve asıl gelirini oluşturan grubu iPhone ise bu sene farklı modelleri ile sahnede olacak. Cihazın teknolojik özellikleri ise mevcut iPhone X modelinden daha düşük ve daha yüksek olarak 2 veya 3 farklı model olarak tanıtılacak.

Rojda Hüdaverdi {Rojda Hüdaverdi}

28 yaşında olan Rojda, uzun yıllardan beridir teknoloji hayatı ile iç içe yaşıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.