Kapat
Mobil 6 0

Cep telefonları için yeni zam kapıda!

Yükselen dolar kuru cep telefonu ve teknoloji ürünlerinin fiyatlarını da vurmaya hazırlanıyor. Birçok şirket yeni teknolojik cihazlarını Türkiye’de ne kadar fiyat ile satışa sunacak olduğu konusunda yeni kararlar almaya hazırlanırken, teknoloji marketleri ise yükselen dolar, Euro ve Sterlin kuru dolayısı ile vatandaşlara nasıl ürün satacak olduğunun yolunu arıyor.

Birçok vatandaş teknolojik ürünlerin fiyatlarının aşırı yükselecek olduğundan endişe ederken, Sterlin kurunun 9 TL sınırına dayanması ve İngiltere’den ithal edilen her bir ürünün fiyatlarının daha fazla artacak olduğunun kesin hale gelmesi birçok kişiyi harekete geçirdi.

Dolar ile satılıyor

Neredeyse birçok teknolojik ürünün tüm dünyada değerini koruması için dolar ile satılıyor olması teknolojik ürünlerinde 7 TL sınırına kadar çıkan dolar kuru dolayısı ile fiyatların daha fazla artmasına neden olacak. Yükselen dolar kuru dolayısı ile ilk olarak cep telefonu fiyatlarına, sonra ise diğer tüm teknolojik ürünlerin fiyatlarına yakın zamanda kur farkının yansıtılabilecek.

Dolar ve Euro kurunda yaşanan artışlar en fazla sağlık ve teknoloji ürünlerini vurabilecek iken, otomobil fiyatlarına da etkisi yüksek olacak.

Rojda Hüdaverdi {Rojda Hüdaverdi}

28 yaşında olan Rojda, uzun yıllardan beridir teknoloji hayatı ile iç içe yaşıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.