Kapat
Mobil 4 0

Huawei Mate 20 Lite göründü!

Çinli teknoloji üreticisi Huawei, bu sene içerisinde atak yaparak daha fazla cihaz satma hedefine doğru ilerliyor. Milyonlarca dolarlık yatırımlar yapan teknoloji devinin bu sene içerisinde Türkiye’de yaptığı yatırım oranlarında da kritik artışlar mevcut. Huawei Mate 20 Lite modelini kısa bir süre sonra tanıtması planlanan Çinli üreticinin bugün cihazına dair yeni görseller internete sızdırıldı.

Cihazın beklenenden daha farklı bir görüntüsü mevcut iken, teknolojik olarak teknik özellik beklentilerinin daha düşük ama görünüm olarak beklenenden daha iyi performansı verecek bir cihaz olacak olduğu görüldü.

Huawei Mate 20 Lite ne zaman tanıtılacak?

Huawei Mate 20 Lite modelinin gelecek birkaç hafta içerisinde tanıtılması beklenirken, cihazın teknik özellikler bakımından birçok Lite modele oranla daha fazla özellik sunması ve daha iyi bir ekran süresine sahip olması bekleniyor. Teknik özellikler ve fiyatın ise cihazın tanıtımına yakın bir tarihte ortaya çıkabilecek olduğuna dair inanışlar var.

Huawei Mate 20 Lite modelinin Türkiye’de de satışa sunulması planlanıyor.

Anıl Kılıççı {Anıl Kılıççı}

Henüz 26 yaşındayım. 10 yılı aşkın süredir teknoloji üzerine yoğun ilgi duyuyorum ve Adnan Menderes Üniversitesi gazetecilik bölümü mezunuyum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.