Kapat
Mobil 17 0

Galaxy Note 9 tanıtım videosu sızdırıldı

Galaxy Note 9 modeli ile ilgili bugünlerde oldukça fazla iddia ortaya atılıyor. Cihaz ile ilgili olarak ortaya atılan iddialar kısa vade içerisinde cihazın tanıtımının yapılacak ve hemen ardından cihazın satışa sunulacak olduğu yönünde. Milyonlarca insanın satın alabilecek olduğu ancak özelliklerine göre cihazın fiyatının bunda etkili olacak olduğu belirtildi.

İddialara göre cihazın kutusundan çıkacak olan aksesuarlar ve cihazın tasarımı ile teknik özellikleri kadarı en önemli konu olan cihazın fiyatının ne kadar yüksek olacak olduğunun henüz şimdiden belli olmasa bile 6.000 TL ve üzerinde fiyat ile satışa sunulacak olduğu yönünde.

Galaxy Note 9 ne zaman tanıtılacak?

Galaxy Note 9 modelinin 9 Ağustos tarihinde tanıtılması ve bugün yayınlanan video ile birlikte dış görünüşünün nasıl olduğu belli olmasa bile diğer birçok Note serisi modele oranla en iyi modelin olacak olduğunu gösteriyor. Cihazın teknik özelliklerinin ise gelecek günlerde ortaya çıkması bekleniyor. Cihazın tasarımsal olarak nasıl bir tasarıma sahip olacak olduğu da benzer olarak gelecek günlerde belli olacak.

Rojda Hüdaverdi {Rojda Hüdaverdi}

28 yaşında olan Rojda, uzun yıllardan beridir teknoloji hayatı ile iç içe yaşıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.