Kapat
Teknoloji 8 0

Fitbit Charge 3 Nasıl Olacak?

Fitbit Charge 3 modeline dair yeni görseller ortaya çıktı. Dünyanın en fazla satış yapan akıllı saatlerinden bir tanesini üreten ve sürekli olarak daha yeni modeller ile spor dünyasında aktif rol oynayan her yaş grubundan insana hizmet ve ürünler sunan Fitbit, yeni modelleri arasına Fitbit Charge 3 modelini ekleyecek.

Fitbit Charge 3 modelinin teknik özellikleri hakkında merak konusu hakim iken, cihazın gerek teknik bakımdan, gerek tasarımsal bakımdan oldukça fazla iyi özelliklere ve görünüşe sahip olacak olduğu, yeni sızdırılan basın görsellerinde ise dikdörtgen bir tasarıma sahip olacak olduğu görülebiliyor.

Fitbit Charge 3 ne kadar olacak?

Fitbit Charge 3 modelinin fiyatı ile ilgili olarak ise ne kadar olacak olduğu ile ilgili olarak beklentiler cihazın oldukça yüksek fiyat ile satışa sunulacak olduğunu ve cihazın diğer tüm emsallerine oranla kutusundan 2 adet kordon ile çıkacak olduğunu gösteriyor. IFA 2018’de tanıtılması beklenen Fitbit Charge 3 modelinin özellikleri ve fiyatını da gelecek günler belirleyecek. Cihazın Türkiye’de de belirli bir süre sonrasında satışa sunulması bekleniyor.

Ümit Karlıoba {Ümit Karlıoba}

19 yaşındayım, çocukluğumdan bu yana hep teknolojik ürünlere ve akıllı telefonlara ilgi duyardım, şimdi ise kendimi teknoloji haberlerini paylaşan bir üniversite öğrencisi olarak bulmuş durumdayım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.