Kapat
Mobil 16 0

iPhone modellerinin fiyatı düşecek mi?

iPhone modellerinin yakın zamanda Türkiye’ye özel bazı fiyat indirimleri olacağı iddia edildi. Apple CEO’su Tim Cook, Türkiye’ye özel olarak bir indirim uygulayacak olup olmadıkları hakkında bir açıklama yapmadı ve Apple’ın fiyat indirimi yapabileceğinin açıklaması dışında Türkiye’ye özel bir açıklama yapmadı. Apple, son dönemde Türkiye’de sattığı ürünlerin fiyatlarını büyük oranda arttırdı ve fiyatların yükselmesi ile birlikte cihazların fiyatında kritik fiyat artışları akıllı telefonlardan kablosuz kulaklıklara kadar tüm cihazların fiyatını yakından etkiledi.

iPhone modellerinin fiyatı düşecek mi?

iPhone modellerinin fiyatının düşüp düşmeyecek olduğu hakkında Apple Türkiye’den açıklama yapılmadı. Apple kullanıcıları ise yeni model cihazların fiyatlarının Türkiye şartları için ulaşılamaz fazla arttırıldığını ve yükselen dolar nedeni ile artan fiyatların tekrar düşürülmesini istedi. Apple Türkiye’nin fiyat indirimi uygulaması istenen ürünlerin başında iPhone modelleri geliyor ve iPhone modellerinin 10 bin TL’yi aşan fiyatlarının 7.000 TL bandına kadar indirim uygulanması isteniyor.

Anıl Kılıççı {Anıl Kılıççı}

Henüz 26 yaşındayım. 10 yılı aşkın süredir teknoloji üzerine yoğun ilgi duyuyorum ve Adnan Menderes Üniversitesi gazetecilik bölümü mezunuyum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.