Kapat
Mobil 5 0

iPhone X Plus görüntülendi

iPhone X Plus modeli ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşandı. Cihaz ile ilgili sosyal medya platformu Twitter’da yayınlanan görüntüler cihazın iPhone X modelinden farksız bir tasarıma sahip olacağını ve cihazın görüntüsünün ön tarafının aynı olacak olduğunu doğruladı.

Bir ödeme ekranında görünen cihazın teknik olarak görünüşü yine çentikli bir ekran olarak kullanıcılara sunulacak iken, yine ince ve uzun bir ekran tercih edilecek.

Apple’ın bu yönde yapacak olduğu tercihin sonucunda daha etkili bir satış yapması ve mevcut iPhone X kullanıcılarının cihazlarını değiştirmesine tasarımsal olarak hiçbir gerek kalmayacak olmasının bu yönde etkili olacak olduğu tahmin ediliyor. Cihazın teknik özellikleri arasında mutlaka daha yüksek kamera çözünürlüğünün sunulması ve daha iyi bir batarya ile Apple yönetimince ortaya çıkarılması bekleniyor.

Fiyatı 10.000 TL olabilir

iPhone X Plus modelinin fiyatının ise dolar kurunun son derece fazla yüksek olması ve yeni modelde artacak olan dolar kuru üzerinden mevcut fiyatın Türkiye’de vergiler dolayısı ile cihazın fiyatını 10.500 TL seviyesine getirebilecek olduğu iddia ediliyor.

Anıl Kılıççı {Anıl Kılıççı}

Henüz 26 yaşındayım. 10 yılı aşkın süredir teknoloji üzerine yoğun ilgi duyuyorum ve Adnan Menderes Üniversitesi gazetecilik bölümü mezunuyum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.