Kapat
Mobil 12 0

iPhone 9 ve iPhone X Plus sızdırıldı

Apple’ın bu sene kısa bir süre sonunda tanıtacak olduğu yeni nesil akıllı telefonları arasında boy gösterecek olan iPhone 9 ve iPhone X Plus modelleri ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Yabancı bir sızıntı kaynağı tarafından basına sızdırılan görsellerde iPhone 9 ve iPhone X Plus modellerinin pek fazla değişime uğramadığı ve ilk iPhone X modelinden fazla görsel farkı olmayacak olduğu net olarak görüldü.

Bu sene tanıtılacak olan iPhone 9 ve iPhone X Plus modellerinin görünüm olarak değişmeyecek olması ve teknolojik olarak teknik özellikleri dışında fazla değişime uğramalarının beklenmemesi iddiaları bu görseller ile desteklenirken, yeni modele geçmek isteyen kullanıcı sayısında da mevcut iPhone X modeli göz önüne alındığında pek olması beklenmiyor.

Apple değişimi istemedi

iPhone 9 ve iPhone X Plus modellerinde mevcut beğenilen tasarımı devam ettirmekten yana karar alan Apple, bu kararı ile birlikte yeni kullanıcıları kendisine çekebilecek iken, eski ve mevcut kullanıcılarının cihazlarını ise iPhone X’den yana tercih etmelerinde etkili olacak. Zira iPhone X modelinin ekran özellikleri açısından 2 yeni modele oranla OLED ekranı ile daha iyi olacak olduğu tahmin ediliyor.

Ümit Karlıoba {Ümit Karlıoba}

19 yaşındayım, çocukluğumdan bu yana hep teknolojik ürünlere ve akıllı telefonlara ilgi duyardım, şimdi ise kendimi teknoloji haberlerini paylaşan bir üniversite öğrencisi olarak bulmuş durumdayım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.