Kapat
Mobil 7 0

iOS 12 Beta 7 güncellemesi yayınlandı

Apple bugün öğle saatlerinde geliştirici hesabı olan kullanıcılar için iPhone ve iPad modellerine özel iOS 12 Beta 7 güncellemesini yayınladı. Yeni yayınlanan güncelleme ile birlikte cihazlar daha performanslı çalışacak ve final sürümü 1 ay sonra yayınlanacak olan iOS 12 güncellemesinin neredeyse son güncellemelerini önce beta kulanıcıları test edecek, daha sonra ise beta sürüm kullanıcılarının eriştiği özelliklerin biraz daha fazlasına tüm cihaz sahipleri erişebilecek.

Bundan dolayı kısa süre içerisinde çok daha fazla beta güncellemesi gönderebilecek olduğu tahmin edilen Apple’ın kullanıcılarına sunacak olduğu yeni özellikleri beta güncellemeleri ile test etmesi, 1 ay sonunda ise bu özelliklerin tüm Apple kullanıcıları için açılmasında etkili bir güncelleme yayınlaması bekleniyor.

Teknoloji harikası işler çıkarabilir

Yeni iOS 12 güncellemesi final sürümü ile teknoloji harikası işler çıkarabilecek olduğu tahmin edilen Apple’ın gerek teknolojik özellikler, gerek yeni yazılım özellikleri ile kullanıcılarını memnun etmesi bekleniyor. iOS 12 Beta 7 güncellemesini yükleyen kullanıcılar grup Facetime özelliğini ise kaybediyor ve bu özellikten yararlanamıyor.

iOS 12 Beta 7 güncellemesini sadece beta üyesi olan Apple kullanıcıları yükleyebilir.

Ercan Gündoğdu {Ercan Gündoğdu}

29 yaşındayım ve 6 yıldan beridir teknoloji editörlüğü yapıyorum. Ankara Üniversitesi mezunuyum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.