Kapat
Mobil 4 0

Oppo R17 10 GB RAM ile satışa sunulacak

Oppo R17 modeli ile ilgili iddialar 10 GB RAM ile satışa sunulacak olduğu yönünde iken cihazın teknik özellikleri hakkında birçok farklı iddia ortaya atılıyor. Cihaz ile ilgili olarak farklı renk seçeneklerine sahip olacağı ve farklı modellerde olabilecek olduğu iddia edilirken, teknik özelliklerinin tüm dünyada akıllı telefonlar arasında en iyi cep telefonları arasında ilk birkaç sıralamada olması bekleniyor.

Cihazın Çin’de ve diğer birçok ülkede satış oranlarının çok fazla olması beklentisi hakim iken, fiyatı konusunda ise iddialar yüksek fiyattan satışa sunulabilecek olduğu yönünde olmakta.

10 GB RAM ve 8 GB RAM’e sahip iki farklı model olması beklenen Oppo R17 ile ilgili Oppo R17 ve Oppo R17 Pro olarak 2 farklı modelin satışa sunulması ve bu 2 modelden Oppo R17 olan modelin 8 GB RAM ve 6.4 inç ekran boyutuna sahip olacak olduğu iddia edildi.

Teknik özelliklerinden ziyade cihazın Android işletim sisteminin 9.0 sürümü ile satışa sunulması ve kamera özelliklerinin dikkat çekici olması bekleniyor. Cihazın Türkiye’de resmi olarak satışa sunulmayacak olmasına rağmen ithalatçılar tarafından satışının yapılması bekleniyor.

Ümit Karlıoba {Ümit Karlıoba}

19 yaşındayım, çocukluğumdan bu yana hep teknolojik ürünlere ve akıllı telefonlara ilgi duyardım, şimdi ise kendimi teknoloji haberlerini paylaşan bir üniversite öğrencisi olarak bulmuş durumdayım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.