Kapat
Teknoloji 5 0

Apple Eylül Ayına Hazırlanıyor

Dünya teknoloji devi Apple gelecek 2 ay gibi kısa bir süre içerisinde tanıtacak olduğu yeni cihazlarının tanıtımı için hazırlıklarını şimdiden sürdürüyor. Akıllı telefon, bilgisayar ve yeni teknolojik ürünlerini tanıtacak olan şirket, kullanıcılarına daha farklı modeller ve daha farklı cihazlar sunacak iken, bu cihazların fiyatlarında da artışlar olması bekleniyor.

Apple, akıllı telefon tanıtımı konusunda atacak olduğu yeni adımları ile birlikte tarihin en iyi mobil cihazlarını tanıtmayı hedeflerken, şirketin teknoloji dünyasına katacak oldukları da bir o kadar fazla etkili olması bekleniyor. Cihazlarının iyi tasarımda olması beklenen Apple’ın teknolojik anlamda yeni modellerinde daha farklı özellikleri tercih etmesi bekleniyor.

iPhone Rekoru Kırılabilir

Teknolojinin en üstünü kullanıcılarına yaşatmak isteyen Apple, bu konuda kararlı ve kesin adımlar atacak olduğunu şimdiden belli ediyor. Teknolojik özellikler konusunda ne denli yenilikler olacak olduğu ve nasıl cihazların piyasaya sunulacak olduğunu ise zaman gösterecek. Apple yeni ürünlerinde daha çok farklı özellikler ve daha farklı ekran boyutları ile teknik özellikleri değiştirmekten yana şansını kullanacak gibi görünüyor.

Anıl Kılıççı {Anıl Kılıççı}

Henüz 26 yaşındayım. 10 yılı aşkın süredir teknoloji üzerine yoğun ilgi duyuyorum ve Adnan Menderes Üniversitesi gazetecilik bölümü mezunuyum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.