Kapat
Mobil 13 0

Galaxy Note 9 fiyatı 971 dolar olabilir

Galaxy Note 9 modelinin fiyatı ile ilgili iddialar ortaya atıldı. Bir süre önce 1.200 dolar fiyata sahip olarak satışa sunulabilecek olduğu iddia edilen cihaz ile ilgili olarak bugün ise tam tersi bir şekilde 1.000 dolar tutarının altında satışa sunulmasının beklendiği konusunda iddialar ortaya atıldı.

cihazın farklı modellerinin olacak olduğu ve özel olarak üretimi yapılacak olan 512 GB modelinin 1.200 dolar fiyat ile satışa sunulacak olduğu, diğer normal 128 GB modelinin ise en fazla satacak model olarak 971 dolar fiyata sahip olacak olduğu iddia edildi.

7.000 TL olabilir

Galaxy Note 9 modelinin yükselen dolar kuru ve vergilerin aşırı yüksek olmasının da etkisi ile bu sene içerisinde Türkiye’de 7.000 TL ve üzerinde bir fiyat ile satışa sunulabilecek olduğu tahmin ediliyor. Cihazın 9 Ağustos tarihinde tanıtılmasının ardından resmi fiyatı belli olacak iken Türkiye’de satışa sunulacak olduğu fiyatını ise Samsung Türkiye tarafından yapılacak olan yeni açıklamaya kadar beklemek gerekecek.

Cihazın teknik özellikleri ve yazılım özellikleri yönünden nasıl bir cihaz olacak olduğu konusunda ise bilgi bulunmamakta.

Rojda Hüdaverdi {Rojda Hüdaverdi}

28 yaşında olan Rojda, uzun yıllardan beridir teknoloji hayatı ile iç içe yaşıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.