Kapat
Mobil 27 0

iPhone X, iPhone X Plus ve iPhone 9 tanıtım tarihleri belli oldu

iPhone X, iPhone X Plus ve iPhone 9 modelleri ile ilgili olarak ne zaman tanıtılacak oldukları hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. İddialar şirketin kısa süre içerisinde tüm iPhone X, iPhone X Plus ve iPhone 9 modellerinin üretimini en üst düzeye çıkarması ve hemen ardından 12 Eylül tarihinde cihazları satışa sunacak olduğu yönünde oldu. Şirketin tanıtım tarihi olarak kesin bir tarih açıklamamasına rağmen kısa süre içerisinde bu kadar fazla cihazı tanıtacak olması ise yüksek fiyatlara sahip modeller için vatandaşların daha fazla kredi çekmesi ve daha fazla borçlanmasında etkili olacak.

Apple Eylül ayı içerisinde kesin tanıtacak

iPhone X, iPhone X Plus ve iPhone 9 modellerinin Eylül ayı içerisinde kesin olarak tanıtılacak olduğu, ancak cihazların tanıtım tarihinin değişebilecek olduğu iddia ediliyor. 9 ila 12 Eylül tarihleri neredeyse her sene belirli bir tarih olmasına rağmen Apple’ın nasıl bir karar verecek olduğunu bilebilmek en azından şimdiden imkansız durumda. Şirket her yıl farklı cihazlarını tanıttığı etkinliğinde bu sene de daha fazla modeller tanıtarak kullanıcılarına sunmayı hedefliyor.

Ümit Karlıoba {Ümit Karlıoba}

19 yaşındayım, çocukluğumdan bu yana hep teknolojik ürünlere ve akıllı telefonlara ilgi duyardım, şimdi ise kendimi teknoloji haberlerini paylaşan bir üniversite öğrencisi olarak bulmuş durumdayım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.