Kapat
Mobil 6 0

Galaxy Note 9 S-Pen kalemi hakkında yeni bilgiler

Galaxy Note 9 modelinin S-Pen kalemi ile ilgili olarak yeni bilgiler ortaya çıktı. İddialara göre cihazın akıllı olarak tasarlanacak kaleminin birçok farklı özelliği bulunacak ve bu özelliklerden en fazla ilgi çekecek olanı S-Pen özellikleri arasıda resim çizebilme özelliğinin kaleme daha üst boyutta kazandırılmış olması olacak.

Cihazın teknik özelliklerine tam uyumlu olarak hazırlanacak olan ve Bluetooth 5.0 ile gelmesi beklenen S-Pen kaleminin yeni teknolojik özelliklerinin bir hayli fazla olması ve teknik açıdan değerlendirildiğinde S-Pen kalemler arasında en iyisi olması bekleniyor.

Galaxy Note 9 ne zaman tanıtılacak?

Galaxy Note 9 modelinin gelecek birkaç gün içerisinde tanıtılması ve hemen ardından cihazın satışa sunulması planları mevcut iken, 971 dolar fiyata sahip olması beklenen modelin teknik özelliklerinin iyi olması ve tasarımının farklı renkler ve alışılmışın biraz daha dışında olması bekleniyor.

Galaxy Note 9 modelinin Türkiye’de tanıtımının ise ayrı bir tarihte yapılması ve Samsung Türkiye tarafından organize edilmesi bekleniyor.

Rojda Hüdaverdi {Rojda Hüdaverdi}

28 yaşında olan Rojda, uzun yıllardan beridir teknoloji hayatı ile iç içe yaşıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.