Kapat
Mobil 7 0

Samsung Galaxy Note 9 beğenilmedi

Samsung Galaxy Note 9 modelinin tanıtımından hemen sonra satışa sunuldu. Yeni akıllı telefon satışa sunulur sunulmaz cihaz hakkında ortaya atılan yeni yorumlar ve yeni açıklamalar görülmeye başlanırken, bugün Türk tüketicilerin cihaz hakkında yaptıkları yorumlarda gün yüzüne çıkmaya başladı.

Cihazın Galaxy Note 8 modelinden farkının kamera açısından olmadığını ve Galaxy S9+ modelinden sadece tek bir artışının S-Pen kalemi olduğunu belirten Türk tüketiciler cihazın fiyatının ise güncel dolar kuru üzerinden bakıldığında uygun, yabancı ülkelere oranla ise çok daha fazla pahalı olduğunu açıkladılar.

Teknik özellikleri göz doldurmadı

Teknik özellikleri konusunda cihazın pek fazla değişime sahip olmadığı ve sadece tasarımsal olarak değişim olduğunu belirten Türk tüketiciler, tasarımsal olarak değişimin ise yeni bir cihaz almak için yeterli olmadığını açıkladı. Cihazın teknik özelliklerinde Galaxy S9+ modeline göre pek fazla artısı olmaması dolayısı ile Türkiye’de cihaza ilginin sınırlı kalacak olduğu ve sınırlı sayıda satılacak olduğu tahmin ediliyor.

Cihazın henüz önsiparişte olmasına rağmen kısa süre içerisinde dağıtımlarının yavaş yavaş başlaması bekleniyor.

Rojda Hüdaverdi {Rojda Hüdaverdi}

28 yaşında olan Rojda, uzun yıllardan beridir teknoloji hayatı ile iç içe yaşıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.