Kapat
Mobil 4 0

Apple OLED ekrana son verebilir

Apple ile ilgili iddialar tanıtım tarihi yaklaştıkça ve 3 yeni iPhone modeli ile ilgili yeni iddialar ortaya atıldıkça yeni iddialar üstü üstüne geliyor. Apple’ın yeni cihazlarını bu sene Eylül ayında tanıtacak olduğu ve cihazların teknik özellik bakımından mevcut iPhone X modeline göre çok daha kötü olabilecek olduğu iddia ediliyor. 3 yeni iPhone modelinde OLED ekran olmasının beklenmediği ve teknik özellikler bakımından LCD ekrana sahip olan modelin arka tarafta 2 kamera yerine tek kameraya sahip olacak olduğu iddia ediliyor.

Cihaz ile ilgili olarak yabancı sızıntı kaynakları Apple’ın iPhone X modeline oranla iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinin satışlarında orantısal olarak daha fazla artış olması ve daha fazla toplam satış oranına sahip olmasından dolayı Apple kullanıcılarının OLED ekrana önem vermediğini ve ekran konusunda Apple’ın daha kaliteli OLED ekranlara fazla para vermek yerine daha uygun LED ve LCD ekranlara yönelecek olduğu iddia edildi.

Teknoloji devinin bu sene içerisinde tanıtacak olduğu farklı 3 yeni iPhone modelinin ekran ve teknik özellikler bakımından birçok farkı bulunması bekleniyor.

Anıl Kılıççı {Anıl Kılıççı}

Henüz 26 yaşındayım. 10 yılı aşkın süredir teknoloji üzerine yoğun ilgi duyuyorum ve Adnan Menderes Üniversitesi gazetecilik bölümü mezunuyum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.