Kapat
Mobil 19 0

WhatsApp yeni güncellemesi yayınlandı

WhatsApp yeni güncellemesi bugün yayınlandı. Yeni güncelleme, cihazlardaki WhatsApp hatalarını çözerken, Apple Face ID destekli cihazlar için ise güvenlik adımı olarak çift aşamalı doğrulama adımı yerine Face ID doğrulaması oluşturulmasına imkan sunuyor. Apple’ın bazı akıllı telefonlarında bulunan yüz okuma teknolojisinden yararlanan WhatsApp, uygulamaya izinsiz girişleri engellemek için oluşturduğu bu güvenlik adımı sayesinde gizliliği endişe haline getirmiş olan kullanıcılarına güvenlik sunmuş olacak.

Gizlilik ayarlarından açabilirsiniz

WhatsApp yeni güncellemesini gizlilik ayarlarından uygulama güncellendikten sonra açabilirsiniz. Uygulama güncellendikten sonra gizlilik ayarlarından yapılacak Face ID güvenlik seçeneği arasında anında seçeneği seçilirse WhatsApp’tan çıkar çıkmaz hemen uygulama kilitlenecek ve tekrar yüzünüzü okutana kadar yüz kilitli olarak kalacak.

Ümit Karlıoba {Ümit Karlıoba}

19 yaşındayım, çocukluğumdan bu yana hep teknolojik ürünlere ve akıllı telefonlara ilgi duyardım, şimdi ise kendimi teknoloji haberlerini paylaşan bir üniversite öğrencisi olarak bulmuş durumdayım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.